Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

ΣΙΤΑΡΟΧΟΡΤΟ ΦΡΕΣΚΟ - ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ


Το θεραπευτικο σιταρόχορτο της Ανν Γουιγκμορ, πρωτοέφερε στήν ελλάδα το Ινστιτουτο Ανν Γουιγκμορ, των αδελφών Μουμα,Nικολαο και Kωνσταντινο,στα Ιωαννινα. Το αυθεντικό σιταρόχορτο της Δρ.Ανν Γουιγκμορ ανηκει στις ζωντανες τροφες μονο επειδη καλιεργειτε με την [ΕΒF] μεθοδο της Ανν Γουιγκμορ,στο ειδικα επεξεργασμενο και εμπλουτισμενο με την μεθοδο της Ανν γουιγκμορ χωμα. Mονο το αυθεντικο σιταροχορτο της Ανν Γουιγκμορ ενδεικνυται για χρηση στην θεραπεια του καρκινου και αλλων ασθενειων και κανενα αλλο σιταροχορτο,βιολογικο η μη.
Αυτο εχει ελεγχθη δεκαδες φορες στις ΗΠΑ. Μελετες εδειξαν επισης οτι το σιταροχορτο της Ανν Γουιγκμορ ακομα και οταν κοπει στην προσπαθεια του να διατηρηθη γινεται ακομα πιο δυνατο και επιδραστικο.[Οταν δηλ.μενει κομμενο για ενα διαστημα],ενδυναμωνει και ενεργοποιη ακομα περισσοτερο τα συστατικα του αλλα κυριως το αβσυσσικο οξυ.[Abscissic acid], που θεωρειτε ως ενας απο τους θεραπευτικους συντελεστες στο σιταροχορτο. Οποιοδηποτε αλλο σιταροχορτο βιολογικο και μη, ειναι ενα απλο χορτο,με τεραστειες ελλειψεις και χωρις την παραμικρη δυνατοτητα να θρεψη η και να θεραπευση,λογω των ελλειψεων σε συστατικα και ενζυμα χωμα ,ειτε αυτο ειναι βιολογικο ειτε οχι.
Ένα ακόμα προϊόν κλειδί των προγραμμάτων του Ινστιτούτο μας. Ο φρεσκοκομμένος και φρεσκοστημένος χυμός από χόρτο σιταριού είναι ένας επιδραστικός φυσικός θεραπευτής διότι περιέχει φρέσκια χλωροφύλλη και όλα τα στοιχεία που γνωρίζει η επιστήμη καθώς και βιταμίνες Α, Β, C, E, K και B12 ζωντανή μορφή κάνοντας το απαραίτητο καθημερινά για τους χορτοφάγους που δεν έχουν άλλη πηγή λήψης της Β12 σε ζωντανή μορφή.
            Το σιταρόχορτο είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη και συμπεριλαμβάνει αμινοξέα, τους χτίστες των πρωτεϊνων.
            Η Δρ. Γουίγκμορ όταν στα 50 της χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο παχέως εντέρου στράφηκα στα άγρια γρασίδια (όπως γνώριζε απ΄τη γιαγιά της που τα χρησιμοποιούσε να θεραπεύσει στρατιώτες κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο) και διάφορους σπόρους στο μίξερ, δημητριακά και σιαρόχορτο.


           wheatgrassjuiceshotΆρχισε να ερευνά τις θεραπευτικές ιδιότητες τω γρασιδιών και κατέληξε στο σιταρόχορτο κατ’ υπόδειξη των ζώων. Διότι αποδείχθηκε ανώτερο όλων σε χλωροφύλλη και θεραπευτικές ιδιότητες όταν χρησιμοποιείται σωστά και καλλιεργείται σε χώμα ζωντανό χωρίς λιπάσματα που διαταράσσουν την αρμονία των στοιχείων καθιστώντας το ακατάλληλο για θεραπευτικούς σκοπούς.
            Στο Ινστιτούτο χρησιμοποιούμε το σιταρόχορτο  σαν ένα θρεπτικό ελιξίριο αλλά και για καθαρισμό του παχέος εντέρου.
            Είναι το μοναδικό προϊόν που γνωρίζει ο άνθρωπος που έχει την ιδιότητα να καθαρίζει τον οργανισμό μας από βαριά μέταλλα, νεκρά κύτταρα, νεκρές μεμβράνες και τοξίνες που συσσωρεύονται στους πόρους του παχέος εντέρου για χρόνια.
            Αποτοξινώνοντας και τρέφοντας τον οργανισμό μας συγχρόνως επέρχεται η εξισορρόπηση της υγείας μας.
            Αντιγραφή και χρήση του ονόματος ή της ονομασίας των συγκεκριμένων τροφών απαγορεύεται και τιμωρείται από το νόμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου